Dierosteopathie Wendy

Over mij

Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik met dieren wilde werken, het liefst wilde ik dierenarts of paardrij- instructrice worden.

Na het behalen van mijn HAVO diploma ben ik de opleiding Paardenhouderij op het Wellant College in Dordrecht gaan volgen, waar ik onder andere mijn ORUN basis-instructie certificaat heb behaald. Door de gastles van een paardenosteopaat was mijn interesse gewekt.

De ontmoeting met één van mijn huidige paarden Riemke, was een extra stimulans om mij te gaan verdiepen in de osteopathie. Riemke heeft als veulen een eerste premie op de Friezenkeuring behaald en is toen de opfok in gegaan, waaruit hij terug keerde met een behoorlijk "doorgezakte" rug als 2,5 jarige.
Weinig mensen zagen nog een toekomst voor hem, maar met behulp van osteopathie loopt hij inmiddels onder het zadel, voor de wagen en zijn we zelfs al een paar KNHS wedstrijden gestart.

In 2013 ben ik afgestudeerd als humaan fysiotherapeut en werk nu in de particuliere praktijk. Aansluitend ben ik gestart met de osteopathie opleiding van ICREO, waarvan ik in 2017 mijn diploma heb behaald.
Dit jaar ben ik met de oedeemfysiotherapie opleiding gestart. De bedoeling is dit ook te gaan integreren binnen mijn behandelingen.